BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

2009 m. lapkričio 30 d., pirmadienis

Nemokama

Sveikuciai...Sukebik i starplaza...ten nemokama archive bliuskute...as labai ilgai jos ieskojau tad kad jums lenviau butu pasakysiu kaip reikia ieskoti:pirma pasirenkat bliuskute...poto juoda spalva ir einat i 12 psl...Ispeju skubekit kad nebutu kaip su suknele ;)))





Stardoll'e atsirado nauja superstar lėlė,tenisininkė-Venus Williams 2 :)

aaiissttee11223

Kaledinis banneris

Sveiki...Cia bus mano Kaledinis banneris o kadangi jokiu naujienu daugiau neturiu tai tuo sia naujiena ir baigiu ;)))

Dar viena klaida



Ryte daugumai rūbų buvo atsitikę kaip ir su LE-nubrauktos kainos lyg jie būtų išpirkti :D tačiau pirkti juos man rodos buvo galima :) nepykit kad ryte neparašiau tiesiog laiko neturėjau :) Beje dabar jau viskas normaliai,kainos nenubrauktos-tai įprastinė Stardoll klaida :)

aaiissttee11223



Na aš sugalvojau pasidaryti kitokį banner'į :DD O dabar apie naujienas.Starplazoje atsirado dar 2 nauji daiktai: delninukė už 4 sd. nesuperstarėm, bei karūna už 7 sd. ir superstarėm.
aaiissttee11223

Kur Dingo?

Sveiki,
Viršuje matote mano naująjį banerį. Na, o dabar prie temos. Kur dingo tas Gift-o-meter??
Gal aš nedamatau ar kas???? Gal tai stardoll klaida????? Apačioje matote viską. Jeigu aš nedamatau ar ką, tai man pasakykit ;DD
Gerda

P.S. PRIMENU kad balsavimas iki gruodžio 20 . http://stardollzinios.blogspot.com/2009/11/balsavimas.html tai linkas i balsavimo vietą ;DD

Suknele

Tai gi sveiki dar karteli...Turbut prisimenat fallen angel suknele deja ji jau mokama o tas kas jos nenusipirko kai ji bo nemokama dabar galesit nusipirkti tik uz 14 sd :DDD



Sveiki...nepyk kad kelias dienas nerasiau nes turejau problemu ir su kompiuteriu ir su internetu...tai gi nezinau ar cia klaida ar kazkas naujo bet nueje ankciau i le arba anti dote parduotuves kur isbrauktos kainos ju net pasimatuoti buvo neleidziama taciau siandien labai keista galima...o ar nusipirkti galima tai dar nezinau ;))))Beto Ieva atleisk del siandienos klaidu nes as tikrai netycia ;)))





Sveiki!NA va, matote mano naujajį banerį :)) Na, o dabar apie naujienas. Ryte buvo atsiradę 3 rūbai,tarp kurių ir Hotbuys sijonas, kuris kainuoja 12 sd. Manyčiau kaina per didelė :)) Na,o atėjus dabar į Stardollą pastebėjau kad dingo Tas Hairspray sijonas iš Tingeling :D

aaiissttee11223

2009 m. lapkričio 29 d., sekmadienis


Dar kartą sveiki :D Na man labai džiugu kad mes po truputį artėjam prie 2000 lankytojų :)) ačiū jums,kad skaitote ;* Na,tą didėjantį skaičių galite pamatyti blogo pagrindiniame puslapyje,dešinėje,viršuje :D Na ir dar noriu priminti apie Mumitrojos konkursiuką,kur jums tiesiog tereiks laukti kol mūsų bus 2000 ir jai tai parašyti,o pirmas parašęs žmogus gaus dovaną :)

aaiissttee11223


Labą visiems ;]] Na kadangi mūsų blogo tematiką pakeičiau į kalėdinę,tai visoms rašytojoms siūlyčiau pasidaryti kalėdinius banner'ius ;) Na o aš pati jei spėsiu tai ryt mane pamatysit su nauju,kalėdiniu banneriu :)

aaiissttee11223

Advento akcija

Sveiki,
Kadangi šiandien yra 1-masis advento sekmadienis- sugalvojau advento akciją-
Kiekvienna, kuri yra katalikė ( ir ne tik), tegul ant lango užsideda po adventinę žvakę taip kaip pagal visus katalikų papročius. Jei nelabai supratote- žiūrėkite apačion :

Labai jums ačiū.


Gerda.

P.S. SRy už neaktyvumą .

dienos cover girl


Sveiki, šios dienos dienos Cover girl yra ladyserenity. Ji yra iš Italijos. Man atrodo, kad ne super star'sės negali būti cover girl. O ji viena iš jų. Apačioje nuotrauka jos kambario.
O štai ir jos makijažas. Man asmeniškai negražus, bet tai tik mano nuomonė.

giedre_987

Panašu




Na štai tos suknelės-kairėje LE,o dešinėje Bisou.Jos labai panašios,skiriasi tik spalvos ir kaina :D
aaiissttee11223

Nauja Starplazoje






Nauji rūbai Starplazoje.Taip pat atsiradusi suknelė iš Bisou parduotuvės kuri kainuoja 13 sd. buvo LE kolekcijoje ir kainavo man atrodo 275 sd. o jos skiriasi tik spalva.Nuotrauką įdėsiu kitame pranešime.
aaiissttee11223



2009 m. lapkričio 28 d., šeštadienis



Pasirodo ta beretė yra senas Hot Buys'as :)) na bet tos lėlės veido išraiška :DDD Labai mane prajuokino :DD atrodo lyg būtų išprotėjus :D

aaiissttee11223
















Nauja DKNY kolekcija realiai.Kitos dalies laukit po pietų :D
aaiissttee11223

Gift-O-Mete





Štai dar daugiau Gift-O-Meter daiktų real.Na o kitus batelius ir suknelę rasit senesniuose pranešimuose :)
aaiissttee11223

Free



Sveiki ;]] nuėję į Starplazos naujų daktų 2puslapį,rasite suknelę kurią apibraukiau raudonai už 0 sd. tik gaila kad ji tik superstarėm :) tačiau vistiek skubėkit pirkti kol neuždėjo dielės kainos ;)

Na o ant rūbo kurį apibraukiau mėlynai matosi užrašas 30 Million Member :D
aaiissttee11223