BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

2010 m. gegužės 15 d., šeštadienis

Dienos derinukas


Štai ir sugalvojau pavadinimą šiai rubrikai. Kadangi balsavimas nulėmė, kad dauguma nori, kad ši rubrika vyktų, tai ji ir vyks. xD Štai rezultatai. :} 



Kas neprisimena taisyklių, primenu:
1. Kiekvieną dieną aš išrenku iš naujų atsiradusių rūbų ar batų, ar šeip aksesuarų kažkokį vieną ir su tuo dalyku Jūs turite padaryti derinuką.( Derinuką galite daryti ir savo siut'e, ir starplaz'oje).
2. Nufotografuojate ir atsiunčiate man į el. paštą. Gintasink@gmail.com (kas nemoka ar negali nufotografuoti, būkite apsirengę savo siute(nes starplaz'oje Jūsų bus neįmanoma nufotografuoti) ir parašykite man į GB, aš Jus nufotografuosiu) 
3. Tą pačią dieną arba kitą, Jūs jau būsite įdėti į šį blog'ą su savo dienos derinuku. Bus balsavimo lentelė ir lankytojai išsirink labiausiai patikusį. 

O dabar apie prizus. Tas kas laimės gaus puikų prizą. Superstar'ėms bus pervesti 5sd, o ne superstar'ėms dovanėlė už 5sd. Manote, kad tai mažas prizas? Jūs klystate. Kadangi dienos derinukai vyks kasdien, Jūs galėsite dalyvauti diena iš dienos ir taip gauti kuo daugiau dovanėlių ir sd. 

Šiandienos dienos derinuką turite padaryti su šia suknele. ;}


Labai laukiu Jūsų derinukų. Galite siųsti iki rytojaus. :}

Jūsų, Gintasink <3


0 komentarai (-ų):