BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

2010 m. gegužės 5 d., trečiadienis

New superstar doll- Adam Lambert


Kiek pastebėjau tai jau trečia doll'ė - vyriškos lyties. Gal stardoll'as nuo šios kuria tik vyrukus? xD
Taigi šįkart sukurta doll'ė yra Adam'o Lambert'o. 

Adam Mitchel Lambert gimė 1982m. sausio 29d., JAV. Jis yra amerikiečių aktorius, dainininkas. Jo debiutinis albumas For Your Enterteinment buvo išleistas 2009m. lapkričio 23d. 
Adam Lambert gimė Indianos valstijoje, vėliau su tėvais persikėlė į Kaliforniją ir užaugo San Diege. Lambert yra žydas, jis dainuodavo Kol Nidre pamaldose per žydų šventę Jom Kipurą. Adam'as taip pat pasirodė žydiškos tematikos miuzikle ,,The Ten". 
Adam Lambert pradėjo vaidinti nuo 10 metų. Jis vaidino Linu San Diego Lyceum teatro spektakliuose ir taipogi kitose teatrų spektakliuose. 
Muzikinė Adam Lambert karjera prasidėjo tada kai jis 2009m. pateko į televizijos šou ,,American Idol" ir ten užėmė 2 vietą. Jo nugalėtojo dainos ,,No Boundaries" versija kartu su laimėtojo Kris'o Allen'o versija buvo išleista per iTunes.
Vėliau, po ,,American Idol" konkurso Adam Lambert įrašinėdamas debiutinį albumą ,,For Your Entertainment" dirbo su prodiuseriais Greg'u Wells'u, Ryan'u tedder'iu, Max'u Martin'u, Sam'u Sparro, Red One, Dr. Luke ir Linda Perry. 

Štai dar trumputė jo biografija. :}




Klipas su jį išpopuliarinusia daina. Adam Lambert- For Your Entertainment

Jūsų, Gintasink <3


0 komentarai (-ų):