BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

2010 m. liepos 18 d., sekmadienis

Prieš ir Po


Grafke24




Komentaras: Man patiko Tavo apsirengimas, tačiau tie auskarai visiškai netiko prie Tavo apsirengimo. Pasirinkau juodą baltą, nes negalėjau nuimti Tavo auskarų. Pirmiausia aprengiau juoda maikute ir baltais bridžais. Tada u-dėjau aukštakulnes basutes ir juodą diržą. Manau atrodai paprastai, bet stilingai ir vasariškai. Patarimas: Stenkis aksesuarus derinti prie rūbų.




Komentaras: Labai kažko nepakeičiau, pakeitimus pastebėsi pati. ;} Patarimas: Nusipirkčiau čia dar kokią sofą, manau atrodytų šauniai. ;} 




Komentaras: Manau Tau tinka labiau šviesesni plaukai,todėl juos ir pakeičiau į šviesesnius. Taip pat pakeičiau šukuoseną. Uždėjau batuką. Akių akis padažiau baltais ir melsvais šešėliais. Akis padažiau juodu pieštuku, blakstienas padažiau tušu. Manau atrodai labai gražiai. Patarimas: Šviesink plaukus.

minilandmi


Komentaras: Tu apsirengus buvai tikrai labai gražiai. Stengiausi pakeisti Tavo stilių į sportinį ir pažiūrėti kaip atrodysi. Parinkau HB maikutė, ,,Antidote" siauras kelnes ir rausvus konversus. Manau atrodai gražiai, sportiškai ir stilingai. Patarimas: Paįvairink stilius. ;}




Komentaras: Tavo kambaryje tvyrojo betvarkė, aš gal truputi ją sutvarkiau, bet dar toli gražu iki tikro kambario. Patarimas: Įkurk čia sodą. 



Komentaras: Akių vokus padažiau baltais ir rausvais šešėliais. Blakstienas padažiau tušu. Lūpas padažiau bespalviu blizgesiu. Šiek tiek pašviesinau plaukus, pakeičiau šukuoseną į trumpesnę. Patarimas: Kaip jau pastebėjai pašviesinau plaukus, manau Tau tiktų dar šviesesni, taip tu atrodai labiau mergaitiška ir gaivi. O plaukų stilius Tau tinka įvairus.

Jei ir Tu nori meDoll, Doll ar Siute ,,Prieš ir Po" rašyk man į GB.

Jūsų, Gintasink <3







0 komentarai (-ų):