BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

2010 m. liepos 9 d., penktadienis

Starplaza news


Apibendrinimas šiandienos starplaz'a naujienų:
1. ,,Forever Young Tee". Manau vertėtų įsigyti šią makutę, nes ji tikrai graži. Pastelinės spalvos asocijuojasi su vasara. Jos kaina 3sd.
2. ,,Splater Bubble Shorts". Šie šortukai taip pat simpatikški, jei turi prie ko juos derinti, tada laisvai galima pirkti. Jų kaina taip pat 3sd.
3. ,,Multi Color Dot Pleat Skirt". Šis sijonukas gražus, tačiau aprengus juo doll'ę, kažkaip nelabai gražiai jis žiūrisi. Jo kaina 4sd.
4. ,,Redesing Bag". Didelių rankinių mėgėjoms vertėtų įsigyti šią rankinę, jos kaina 2sd.
5. ,,Redesing Belt", ,,Redesing Helmet". Na, kadangi nemokama tai verta įsigyti.
6. ,,Redesing shoes" dryžuoti. Šie batukai tikrai simpatiški. Jų kaina tik 2sd.  Manau tikrai verta įsigyti.
7. ,,Redesing shoes" rausvi. Na, o šie batukai asmeniškai man ne tokie gražūs kaip pirmieji, nors jų kaina tokia pati - 2sd.
8. ,,Stacked Summer Heels". Šie aukštakulniai primena batus iš ,,Sonia Rykiel" parduotuvės. Tenai jų kaina nuo 16 iki 20 sd. Šių ,,Voile" firmos batukų kaina tik 5sd.
9. ,,Side Ruffle Tube Dress". Asmeniškai man ši suknelė labai graži, manau vertėtų ją įsigyti, juolab, kad jos kaina tik 5sd.
10. ,,Embellished Bubble Dress". Suknelė graži, varsariška, ryškiaspalvė. Kaina gan aukštoka - 14sd.
11. ,,Flower Applique Dress". Suknelės spalva gan graži, tačiau asmeniškai man nelabai gražios suknelės su kaklais. xD Šios suknelės kaina - 14sd.
12. ,,Ling Silk Skirt" ir ,,Sheer Tulle Top". Kaip suknelė kartu atrodytų gražiai ir kainuotų 18sd. Manau nėr už ką mokėti.



Jūsų, Gintasink <3

0 komentarai (-ų):