BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

2010 m. balandžio 23 d., penktadienis

New superstar doll- Cheryl Cole



Sveiki. Stardoll'e atsirado nauja superstar doll'ė - Cheryl Cole. Taigi šiek tiek apie ją. 
Cheryl Ann Cole gimė 1983m. birželio 30d. Ji anglų daininikė, dainų rašytoja, akorė, modelis ir net televizijos laidų vedėja. Cheryl Cole pradėjo žydėti kaip įžimybė po 2002 metų tapusi pop grupės Girls Aloud nare. Cheryl su grupe Girls Aloud pavyko net 20 kartų patekti į UK top singlų dešimtuką, laimėti BRIT apdovanojimą ir nominaciją kaip už geriausią dainą 2009 ,,The Promise". 
2008 metais Cole tapo britų realybės šou ,,The X Factor" teisėja. 
Jos pirmasis solo singlas ,,Fight for This Love" buvo greičiausiai išparduotas singlas 2009-siais ir pateko į UK Singles Chart ir Irish Singles Chart pirmasias vietas. Jos debiutinis albumas ,,3 Words" taip pat susilaukė didelės sekmės. Taipogi ji tapo mados ikona ant ,,British Vogue" ir ,,Elle" žurnalų viršelių. Cole tapo L'Oreal komerciniu veidu 2009 metais. 
Trumpai kalbant apie jos asmeninį gyvenimą. Ji ištekėjusi už anglų futbolininko Ashley Cole. Tačiau 2010m. vasario 24d. buvo paskelbtas pranešimas, kad pora gyvena atsikirai.



Noretum pasiklausyti šios dainininkės dainų? Nežinai nuo kurios pradėti? Tai ne bėda. Nuo šiol prie kiekvienos naujos superstar dainininkių biografijos bus pridėtos ne tik nuotraukos, bet ir jų populiariausia daina. Taigi mėgaukitės Cheryl Cole populiariausia daina ,,Fight for This Love". Tikiuosi jums patiks. ;} 

Jūsų, Gintasink <3

0 komentarai (-ų):