BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

2010 m. birželio 12 d., šeštadienis

Prieš ir Po


kamile_987



Komentaras: Tavo apsirengimas man tikrai patiko, bet stengiausi jį pakeisti, kad nesugadinčiau Tavo įvaizdžio. xD Manau man pavyko. ;} Pirmiausiai aprengiau tave balta bliuskutė su juosmenį juosiančiu dirželiu, tada uždėjau juodas kelnes ir pilkai rusvus blizgančius batukus. Kaip aksesuarą pasirinkau - ilgą aukso spalvos vėrinį. Manau Tau ši mano sukurta apranga tinka ir su ja Tu atrodai šiek tiek oficialiai, bet kartu ir laisvai. Patarimas: Turi savo stilių, pasistenk neišeiti į kraštutinumus. 



Komentaras: Man patiko tavo pirmasis siute kambarys, gražiai suderintos spalvos ir interjeras, tačiau galbūt buvo šiek tiek betvarkės, todėl pasistengiau ją sutvarkyti. ;} Langą įdėjau per vidurį, kad matytus gražus vaizdas pro jį, laiptus nukišau į visai kitą pusę, žinok, jie labai užimą daug vietos ir padaro tavo kambarį labai grėmėzdišku. Sofą išdidinau, o staliuką pastačiau šiek tiek į šoną. Augalėlį pastačiau dešiniajame kambario kampe, o ,,Betty Boo" paveikslą pakabinau šalia laiptų. Vietoj šuniuko ant sofos padėjau mažą kačiuką, nes jis kambariui suteikia daug švelnumo bei šilumos. Patarimas: Visi Tavo kambariai atrodo tikrai gražiai, puikiai viską suderini, tačiau kartai pažiūrėk  ar kambarys ne per daug užkrautas. 





Komentaras: Paryškinau tavo akis baltais ir rausvais vokų šešėliais, taip pat uždėjau dirbtines blakstienas ir jas padažiau. Nuėmiau apgamėlį, manau tu gražesnė be jo. Pakeičiau plaukų spalvą į šviesesnę. Minimalistiniai auskariukai suteikia Tau daug žavesio. Patarimas: Bent retkarčiais pabandyk padažyti savo akių vokus. ;}

Jei ir Tu nori meDoll, Doll ar Siute ,,Prieš ir Po" rašyk man į GB.

Jūsų, Gintasink <3

0 komentarai (-ų):