BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

2010 m. liepos 4 d., sekmadienis

Starplaza news


Šiandien starplaz'oje atsirado keletas naujų rūbų ir batų iš ,,Bisou" parduotuvės. 
Sugalvoja, kad kiekvieną kartą kai parašysiu starplaz'os naujienas aptarsiu jas ir patarsiu ar verta pirkti ar ne. Tikiuosi Jums tai patiks. :}

Aptarikime šiandienos starplaz'ą news:
1. ,,Two Tone Sandals". Asmeniškai man jie nelabai gražūs. Jų vaizdas pats atrodo keistokai, o ir spalvos labai ryškios. Manau jų pirkti neverta pirkti, nes kaina(5sd) neatitinką jų išvaizdos.
2. ,,Wodden Strap Heels". Na, šie batai mano manymu jau gražesni už pirmuosius. Spalvos gan vasariškos. Patys batai atrodo simpatiškai. Manau jei tokio tipo batų neturite savo spintoje vertėtų nusipirkti(5sd). 
3. ,,Khaki Playsuit". Tokio tipo kombenezonai ypač madingi šią vasarą. Juolab, kad tai dar ,,safari" stiliaus kombinezonas. Šeip jis atrodo simpatiškai, gal ir vertėtų nusipirkti, tačiau jau kaina tai kosminė(12sd). 
4. ,,Printed Point Skirt"ir ,,Printed Silk Blouse". Įvairus, kuo margersni raštai taip pat labai madingi šią vasarą. Tačiau jau verčiau nusipirkti tokio tipo suknelę iš ,,Decades" parduotuvės, nei tokį sijonėlį ir maikutę. Kaina irgi pasakiška, abu po 7sd. Nusipirkus sijonuką ir maikutę išleistumėte 14sd, o nusipirkus, tokių pat raštų suknelę iš ,,Decades" sumokėtumėte tik 10sd.
5. ,,Stonewash Shirt Dress". Na ši suknelė asmeniškai man labiausiai nepatiko iš visų šiandienos atsiradusių rūbų. Jos kaina 13sd, o mokėt tiesiog nėra už ką. 



Jūsų, Gintasink <3


0 komentarai (-ų):