BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

2010 m. balandžio 1 d., ketvirtadienis

Su balandzio 1

Sveiki...Kaip zinot siandien BALANDZIO 1 ir manau jums reikia kokiu pokstu padaryti savo teveliams draugams...Tai gi siandien mama apgavau su senu pokstu,bet tai dar ne viskas:
TRIUKAS SU PELE
Paimkite lipnios juosteles arba koki poperieli ir prilipdykite ji prie kompiterines peles lazeriuko,tiesiog uzdenkite ji.Kas nores zaisti su kompiuteriu negales,nes pele neveiks.
NEVEIKIA TUSINUKAS
Paimkite draugo ar tevu mylimiausia ir dazniausiai naudojama tusinuka ir ant galo uztepkite permatamo lako.Kas nores rasyti negales,nes jis tipo neveiks.Tusinuko galiuka veliau nuvalykite su atcitonu.
AUSKARAS
Nusipirkite arba gal turite magneti auskara.Ju galima isigyti bazeje arba papuosalu parduotuveje kaina apie 1lt-3lt,taipogi galite naudoti tikroviskus prilipdomus auskarus.Taigi paimate toki auskara ir prisegate kur nors ant nosies arba ant antakio...Draugai ir tevai neteks zado.
AKTORIUS
Sis isdurimas gan ilgas.Reikia kokioms 2-3 valandoms apsimesti,kad esate labai jautrus,nelaimingas.Stengites pravirkti del kiekvienos smulkmenos.
APGAVIKAS
Sios apgavystes vienas nepadarysite.Apsaukite drauga,kad jis ka nors is jusu paeme,atime,pavoge,o kitas jusu draugas turi pritarti.Pakankinus drauga apie 15min.
PAGRINDINE TAISYKLE:Neprasijuokite!!!

0 komentarai (-ų):