BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

2010 m. birželio 9 d., trečiadienis

Gudrybė Superstar'ėms




Pastebėjau stardoll'e vieną gudrybę superstar'ėms. Visos žinome, kad apsipirkusios už 10,25,50,100 ir 200sd gauname dovanėles, o tiksliau rūbus. Juos iškart galime įdėti į starbazzar'ą ir ten juos parduoti. Bet gudrybė tokia, kad nebūtina pirkti kitus daiktus siekiant 10,25,50,100 ar 200sd ribos. Tiesiog galima tuos daiktus persipirkti iš kitų merginų, jų starbazzar'uose. Tai gali būti ne tik pigiau, bet ir greičiau.



Šią suknelę galėjome gauti aną savaitę, išleidę 50sd kitiems rūbams. O starbazzar'e ją galima gauti už 5sd. Tokių suknelių starbazzar'e yra labai daug ir įvairiomis kainomis.





Šią suknelę taip pat galėjome gauti aną savaitę, apsipirkę už 100sd. Starbazzar'e radau patį pigiausią variantą-20sd, o kitos kainos svirauja nuo 40sd.





Vau.. Šią suknelę (aną savaitę) galėjome gauti išleidę 200sd. O strabazzar'e už ją sumokėsime 46sd arba daugiau. (46sd pati mažiausia kaina kokią radau)






Šią savaitę išleidę 25sd gauname tokį kostiumėlį. Starbazzar'e radau už 6sd.







Ši suknelė-maikutė man labai patinka, bet aš žinau, kad per savaitę 50sd tikrai neišleisiu. Todėl radau starbazzar'e šį nuostabų rūbelį už 10sd. (bet nenufotografavau, todėl įdėjau nuotrauką su kitokia kaina ir atsiprašau dėl užrašo ''you already own this item)






Šią palaidinę gausime išleidę net 100sd. Starbazzar'e radau už 42.




Štai kokia gudrybė. Bet nebūtina viską pirkti iš starbazzar'o. Jeigu jūs išleidžiate 10,25,50,100,200 sd tai šios savaitės daiktus gaunate nemokamai. Bet jei jums labai patiko vienas kitas rūbelis ir žinote, kad neišleisite tokios sumos kokios reik (pvz.: neturite tiek sd), tai pasiieškokite starbazzar'e tos prekės už jums prieinamą kainą.


P.S. Ši gudrybė TIK SUPERSTAR'ėms.

0 komentarai (-ų):