BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

2010 m. birželio 2 d., trečiadienis

Drabužių derinimo būdai

Tikriausiai ne man vienai kartais galvoje skamba klausimas "kur priderinti šitą drabužį", tačiau žinant kelias taisykles tai visai nesunku.
1. Derinkite drabužių stilius. Kaip Jums, bet man nelabai aukštakulniai dera su džemperiais, vakarinės suknelės su sportbačiais. Atrodo iš ties juokingai ;D
Na ir štai keli pavyzdžiai, kaip derinti būtų gražu
a) vakarinės suknelės su aukštakulniais
b) kasdieninis stilius su sportbačiais
c) vasarinės suknelės su basutėmis
d) paplūdimio stilius su "pliažankėm"2. Derinkite šukuosenas. Taipogi juokingai atrodo, kai prie vakarinės suknelės merginos suriša plaukus į dvi uodegas arba supina daug kasyčių.
Na ir taisyklingi pavyzdžiai:
a) Prie vakarinio stiliaus kuodeliai
b) prie gatvės stiliaus kasytės
c) prie romantiško stiliaus palaidi plaukai.3. Derinkite aksesuarus. Aksesuaraia turi derėti ir tarpusavyje ir su drabužiais. žiūrėkite ne tik pagal spalvas, bet ir pagal stilių. Pvz: prie treniginių kelnių perlų vėrinys atrodo tragiškai.
Na ir geri pavyzdžiai:
a) prie sportinio stiliaus nerd akiniai
b) Prie vintage stiliaus dideli gėlėti arba maži, perliniai auskarai.4. Derinkite spalvas remdamiesi spektru.Spalvų derinimo būdai:
a)Dvi priešis esančios spalvos. Pvz.: mėlyna ir orandžinėb) Trys šalia esančios spalvos. Pvz.: žalia, turkio ir mėlynac) Dvi šalia esančios spalvos. Pvz.: Fuksijos ir violetinė
d) to pačio atspalvio detalės. Pvz.: raudoni batai ir raudonas diržasTuo pačiu principu derinamos ir pastelinės spalvos (kai į ta pačią spalvą įmaišoma baltos), bei tamsios spalvos (kai įmaišoma juodos)

Straipsnis: mano
Nuotraukos: mano
Banneris: mumitroja, ačiū Tau ;]
Tikiuosi Jums patiko ;*
Su meile gabryte88

0 komentarai (-ų):