BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

2010 m. birželio 9 d., trečiadienis

Merginoms kurių mamos griežtos

Šis straipsnelis skirtas merginoms, kurių mamos yra griežtos ir savo dukroms labai riboja laisvę. Kodėl nusprendžiau parašyti šį straipsnelį? Todėl, kad atėjo vasara daugelis iš mūsų nori išvažiuoti atostogauti pas draugus, tačiau daugeliui mamų tai sukelia daug apmąstymų. Kai mamos mūsų neišleidžia, mes labai supykstame, ir į galvą ateina baisiausios mintys, kita vertus, mamos galvoja apie mus, ar mums ten patiks, bei apie tuos pas kuriuos važiuojame, ar neužkrausime jiems naštos. Taipogi jei susipykstame su mamomis jos gali neišleisti, nes parinko tokią bausmę.
Tačiau yra keletas būdų kaip suminkštinti mamos širdį:
1. Susitvarkyk kambarį. Tai yra abipusė nauda: tau gerai, nes mama nepyks, kad pas tave vėl netvarka. Mamai gerai, nes vargu ar jai patinka ant tavęs bambėti.
2. Padaryk mamai dovaną pati. Jei nesi labai išradinga, tiesiog daryk tai ką geriausiai moki: nupiešk atvirutę, numegzk servetėlę, suverk mamai karolius padaryk segę. Vėlgi abipusė nauda: Tu, lavinsi savo talentą, o mama džiaugsis Tavo darbeliu.
3. Paruošk vakarienę, arba iškepk pyragą. Vakarienės metu galėsite paliesti išvažiavimo temą, bei abi skaniai pavakarieniausite.
O gal net nėra taip blogai kaip mums atrodo. Tiesiog mylėkime savo mamas ir viskas.
Tikiuosi Jums patiko.
Straipsnis: mano
Banneris: mano
Nuotraukos: google.lt

0 komentarai (-ų):